Post by apaddonilkont on Feb 18, 2022 17:50:41 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Rainbow ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Rainbow IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای افزایش کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Rainbow 2022 version ▞▞▞
Bubble Shooter Rainbow Câu đố wxa
بازی واقعا سرگرم کننده ای است، اما از زمانی که 2 آخرین به روز رسانی شده است، نمی توانم نشانگر را با یک قلم حرکت دهم. هنگامی که روی صفحه ضربه می زنید، به جای اینکه بتوانید آن را در صورت لزوم به سمت راست یا چپ ببرید، مجبور می شوید جایی را که ضربه زده اید رها کنید. بسیار ناامید کننده است، بنابراین تا زمانی که این مشکل برطرف نشود، دیگر بازی نخواهم کرد. ای کاش به جای حذف نظرات من، اصلاح می کردید.
بازی سرگرم کننده است، اما با بازی کردن، تبلیغات بیشتر می شود. من فقط قبل از حذف نصب به سطح 20 رسیدم، فقط به این دلیل که تبلیغات بیشتر از بازی دوام داشتند. بله، میدانم، "تبلیغات بازی را رایگان نگه میدارند" و پول شما با تبلیغات به دست میآید، اما من حداقل دوست دارم وقتی بازی را باز میکنم ابتدا یک بازی را انجام دهم نه اینکه ابتدا تبلیغات دهه 30 را تماشا کنم.
بازی خوب و ذهن سریع تر
بسیار آسان.. بسیار طراحی شده تا شما را تحت تماشای تبلیغات قرار دهد
Android، برنامه شما شروع به
بازی خوبی بود ولی الان به محض اینکه بازش میکنم صفحه یخ میزنه...
وقتی به سطح 8910 رسیدم دیگر به من اجازه نمیداد بازی کنم و در حال توقف بودم.
مدتی است که این بازی را بازی می کنم اما اکنون یخ زده است و کاری انجام نمی دهد. می ترسم حذف و دوباره نصب کنم چون ممکن است امتیازم را از دست بدهم. حتی به زور توقف کردم و گوشیم را ریستارت کردم. هیچ چیز کار نمی کند.
دانلود Bubble Pop! Puzzle Game Legend v22.0105.00 بازی ...
من این بازی حباب ترکیدن را به بازی های دیگری که امتحان کرده ام ترجیح می دهم. همه آنها تبلیغات دارند. این بازی طرح های مختلفی از حباب ها را ارائه می دهد و به نظر من هم سرگرم کننده و هم چالش برانگیز است. من تمام بازی های حباب دیگری را که امتحان کردم حذف نصب کرده ام و فقط این یکی را بازی می کنم، زیرا ترجیح من است.
Bottle Flip 3D Įprastos temos lni
سرگرم کننده برای بازی
Bubble Shooter برای کامپیوتر / مک / Windows 11,10,8,7
عالیه دست سازندش درد نکنه
من آن را دوست دارم اما نمی توانم پیشرفت خود را در فیس بوک ذخیره کنم.
سرگرم کننده! من از سرعت حرکت بازی خوشم می آید. بدون کلیک اضافی
بعد از آخرین آپدیت کار نمیکنه😡
خیلی خوب
عالیه من این بازی رو خیلی دوست دارم
در ابتدا جالب است، تا زمانی که به سطوح 300+ برسید، سپس به طرز خسته کننده ای آسان می شود
من در تلاش برای عبور از سطح سخت 49 بوده ام و فقط 24 حباب برای شلیک به من می دهد، تقریباً 3 ستاره داشتم اما اجازه نداد آن را داشته باشم. من 5 + زمان بازی کردم تا سه ستاره بگیرم. متاسفم اما فعلا باید حذفش کنم. با تشکر
من بازی می کنم تا راحت باشم و ذهنم را از دنیای آشفته خود دور کنم. آخرین چیزی که می خواهم یک تبلیغ سیاسی بین بازی ها است. من قصد نداشتم به تیلیس رای بدهم، اما از آنجایی که مجبور شدم این تبلیغ حمله سیاسی را تحمل کنم، فکر می کنم به او رای خواهم داد.
خوب است از نت هم استفاده نکنیم و ذهنمان تیز باشد
Saucbbnmm نام من شکسته است
من به جایی رسیده ام که تبلیغات بیشتری دریافت کنم. این به من ثابت می کند که این بازی مانند هر بازی دیگری است، پس از اینکه به هر بازی امتیاز دادید متوجه این موضوع شدم. آنها فقط امتیاز بالا را می خواهند!
این می تواند فقط کمی btr باشد!
بازود
من عاشق بازی هستم، من همین یک هفته پیش شما را به سطح 851 شروع کردم و اکنون باز نمی شود. لطفا کمک کنید.
Best Stars Bubble Shooter Premiuim Bunny Bounce Deluxe Dragon Stone Flip or Flop Halloween Night Jewel Match Jewel Quest King Kong Skull Island Adventure
فقط رقص مادر
بد خیلی بچه گونس
ذ مو
کاملا خسته کننده! بدون چالش، بدون مانع، فقط رنگ های پاپ، همین است، حذف سریع
تطبیق رنگ، تیرانداز حباب. آسان.
Bubble Shooter Rainbow Puzzle gypd
خوبه ولی خرید توپ و بخش های مختلف داشته باشه خوبه اینطوری حوصله نمیذاره واسه ادم 50 هزار تا مرحله💫😫
در ابتدا سرگرم کننده بود و اکنون بسیار خسته کننده شده است
من کاملاً عاشق این بازی هستم، اما اکنون به من اجازه نمی دهد که در مورد توپ آتش کمک اضافی دریافت کنم. الان باز نمیشه ماجرای این بازی چیست؟
من به این 6 ستاره می دهم اما بسیار ناامید هستم! من در سطح 2153 هستم. به دلیل انجمادهای زیاد یا دفعات زیاد در طول بازی آماده حذف نصب هستم. من آن را دوست دارم اگر کار می کرد!
خیلی بچهگونست
بازی به نوعی خسته کننده است، سطوح بالاتر حتی دشوارتر نیستند و چیزی برای رسیدن به آن وجود ندارد. بازی را جذاب تر کنید
حدوداً 230 سطح اول لذتبخش بود، اما هوم. سپس ناگهان در 200 نوجوانی، به سرعت بسیار دشوار شد. بعد از سطح 300، همه لذت ها از بین رفت. پس از کمتر از 2 هفته حذف نصب می شود.
make some flashes and blast bubbles with Bomb Bird, Fire Bird, Rainbow Bird and much
معمولی هست 😕
Bubble Shooter Rainbow Câu đố jgny
خیلی خوبه 😀😀 و بازی شاداب ذهن👍👏👍