Post by apaddonilkont on Feb 18, 2022 17:56:46 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar daha çox resurs ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
Gözəl oyundu, amma səhvdi. Bunu düzəldə bilsəniz, oyunu yenidən sınayacağam.
Bu oyun əyləncəlidir, lakin çoxlu əlavələr var və siz bir şeyin üzərinə buz qoyduğunuzda o, 2 saniyə ərzində intellekt almağı dayandırmır, onda siz növbəti oyundasınız.
Çox darıxdırıcı olur və çoxlu reklamlar var. Daha yaxşı ola bilərdi.
Perfect Cream Arkádové cyrj
Bu oyunlar o qədər darıxdırıcıdır ki, insanların bunu niyə quraşdıracağını bilmirəm. Turumu bitirəndə və birdən reklam gələndə oyun ilişib qaldı, ona görə də bu səsi təkrar etməli oldum. Mən bu oyunu sevmirəm, ilk səsi sınayanda onu sildim!!!
Oyunun ideyası gözəldir, amma mən ondan çıxmağa çalışdım və telefonum bağlandı. Oynadığım zaman o, qarışmağa davam etdi və mən onu oynaya bilmədim. Daha yaxşı et, bəlkə yenidən oynayacağam, amma indi pisdir Bağışlayın🤷♀️
Çoxlu reklam var amma 8 yaş uşaqlara tövsiyə etdim qardaşım qızı və bacısı kimi lt
Bu oyun əyləncəli idi! amma bütün bu reklamlar var idi və oyun endirilən zaman mən çox həyəcanlandım, çünki bu oyunda mükəmməl olardım, amma sonra onu endirəndə və mən onu oynayanda o qədər çaşqın idi ki, mən bunu bəyənmədiyimi söyləməyə çalışıram oyun
Bu yaxşı oyundur, lakin 2 və ya daha çox səviyyədə oynadıqdan sonra ümumiyyətlə darıxdırıcıdır
Perfect Cream ארקייד nhrz
Cox zamandi gourem Ozum de oynmaq isteyirem Ela
Mən bu oyunu sevirəm idk nə deyim ki, bu oyun çox əyləncəli və əladır
Yaxşı oyundu
Elə də maraqlı deyil
Bu çox razıdır. Ancaq (hekayəyə hazırlaşın) oyunun mənə verdiyi çoxsaylı proqramlardan birində olarkən əlavədə ilişib qaldım və çıxa bilmirəm ◑︿◐ ekranıma uyğun gəlmədi və mən onu görə bilmədim. x əlavə edin.🧡🖤məmnunam amma ürəyi qırıq da 🖤🧡 amma yenə ilə. əlavə edir... Demək istəyirəm ki, pula və əşyalara ehtiyacın olduğunu bilirəm, amma əlavələrlə dəli olma.
Bu oyun o qədər heyrətamizdir ki, bu oyunu bəyənirəm, çünki daha reklam yoxdur😗😙😚😍😍🤩🤗🙂🙂😋😋😂😂😁😀😃🤣
Bu proqram gözəldir. Mən bunu həqiqətən sevirəm. Ancaq hər səviyyədən sonra oyunu bir az darıxdırıcı edən reklamlar var
Bir neçə səviyyədən sonra bir dəfə oynaya bilərsiniz, eyni olacaq!!!!
Yaxşı konsepsiya, amma icra ən yaxşı halda orta idi. Hər səviyyə arasında reklamlar, yan tərəflərdəki bannerlər, hər oyunda olduğu kimi keçilməzdir. Təyyarə rejiminə keçməyə qərar versəniz belə, oyun sizdən daim reklamlara baxmağınızı və ya əşyaların kilidini açmaq üçün ödəniş etməyinizi xahiş edəcək. Həqiqi oyun olduqca qısadır, hər dəfə yalnız 4-5 elementdən ibarətdir, ya kilidini açdığınız, ya da satın aldığınız kremlə, bitən kəsik səhnə ilə. Oyun ilk 15 və ya daha çox dəfə əyləncəlidir, sonra sadəcə bir döngə kimi hiss olunur. tövsiyə etməzdim.
Bu oyun gözəldir, lakin çoxlu reklamları var və yan oyun da olmalıdır
Mən bunu çox bəyənmirəm, çünki hər 10 saniyədən bir çox şey əlavə edir, amma yenə də oyunu xoşlayıram, çünki bu, bir qədər əyləncəlidir, həm də bir az darıxdırıcıdır, lakin mənim fikrimcə, bu oyunu oynayan adam üçün lazım ola bilər. bir az daha çətinləşdirin.
👍👍👍👍👍👍Çox gözəl oyundu 👍👍👍👍👍👍
Sevimli oyun! Gameplay id hamar və sadədir. Mən bu oyunu çox bəyənirəm, bu, mənə stresdən və ya şeylərdən narahat olmaqdan kömək edir. Düşünürəm ki, belə oyun daha çox uşaqlar üçündür. Ancaq bütün yaşlar üçün hazırlanmışdır. Reklamlar tez-tez deyil, 12-13 Mərhələdən sonra. Bəli, ümumiyyətlə, əladır!
Perfect Cream Arcade iszi
Çox sadə Asan oyun, amma vaxt itirmək istəyirsinizsə, mən sadəcə oynamaq üçün başqa bir oyun tapardim
Çoxlu əlavələr var, səviyyəli BOOM-dan sonra əlavələr o qədər sinir bozucudur, LÜTFEN BUNU DÜZƏTİN!
Çox istəyirəm hamıya edirəm.
Çoxlu reklamlar var ki, reklamlar oyundan yaxşıdır oyun.😒
Mən bu oyunu çox sevirəm amma problem reklamlardadır amma mən oyunu çox sevirəm 5 üzərindən 5 qiymətləndirirəm yaxşı qalın yeni oyunu düzəldin çox gözəldir zəhmət olmasa daha çox oyun edin
Mən onu dondurma yerində olduğunuzu iddia edə biləcəyiniz əyləncəli bir oyundur! Mən uşaqam və hesab edirəm ki, bu, əla oyundur, super əyləncəlidir və nadir hallarda qeyri-adidir, lakin o, sevimlidir və çoxlu reklam yoxdur!
Mükəmməl krem əladır Mən onu sona qədər hazırladım, həqiqətən heyrətamizdir. Reklamlar istisna olmaqla, oyunun yaradıcıları bir çox reklam fasilələrinə yol verirlər, lakin bundan başqa, bu, vaxt keçirmək üçün əla bir yoldur.
Əla xoşuma gəldi
Sea Monster City Igranje uloga olk
Perfect Cream Arkádové kwl
👍👍👍👍👍👍
Oyun pis deyil, hər səviyyədən sonra reklam var. Sadəcə vaxtıma dəyməz.
Ok 👌 bu Oyun çox Əyləncəlidir və qaneedicidir, o qədər də reklam deyil, amma demək istəyirəm ki, siz bundan cansıxıcı ola bilərsiniz, amma həyatınızın hər dəqiqəsi kimi oyunlar oynamırsınız, ona görə də onu bəyənirəm və buna beş verirəm ulduz, çünki bu, həqiqətən gözəldir, məncə siz də sınamalısınız və uşaqlar üçün pis reklamları yoxdur, bu yaxşı bir oyundur və mən onu sevirəm
Bayıldım
👎👎👎👎👎
Yaxşı oyundu amma zəhmət olmasa reklamları geri qaytara bilərsiniz zəhmət olmasa ona görə 4 verdim və mən unie olanı bəyəndim və hələ də oyunu bəyəndim.😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
The app is compatible with iOS 14.0 or later. Emoji puzzle plunger hero pull the pin sonic boom break it ball pass 3d perfect cream. The Explosive Game of Words
Perfect Cream - Playgendary
Bu, yaxşı oyun konsepsiyası idi. Bununla belə, heç də çətin deyildi. Oyunlar çox qısa və asan idi. Və reklamlar gülünc idi.
Coooox gözəl əla oyundur. Tövsiyyə edirəm. Mənim gikrimcə sizdə bu oyunu yükləyin. cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooxooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox böyük rəğbətim var. Əəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəə
Perfect Cream APK Download
Mən bu oyuna 2 ulduz verirəm, çünki ilk növbədə çoxlu reklamlar var (onlar çox uzundur) və səviyyələr çox qısadır, lakin bu, yaxşı oyundur, indiyə qədərki ən yaxşı oyun olduğunu söyləməzdim.
Qəribə, lakin sərin və NİYƏ SÜRÜCÜLƏR VAR!?! Bu TORT OYUNDUR. Tortun sünbülləri varmı? 🤔 YOX DEYİL, onda niyə TORT oyununda sünbüllər var, mənə deyin ki, TORT OYUNUNDA SPİKES necə uyğun gəlir!?!?!
Скачать Perfect Cream APK [88 MB] (✓ бесплатно) - игра Perfect Cream - Последняя версия. Разработчик: Playgendary Limited - Package Name:
Mən pis rəy bildirməyi sevmirəm, amma oyunu sevmirəm! Sanki onu hazırlayan insanlar bütün əlavələrdən yalnız pul istəyirdilər və oyunun keyfiyyətinə görə təşəkkür etmirdilər.
Gözəl oyun, səviyyələr çox qısadır. Ən azı tez-tez reklamlar çox uzun olmur
Bu proqramı bəyənirəm, amma kremin çıxmaması üçün onu düzgün anda dayandırmaq bir qədər çətindir.
Oynamaq üçün kifayət qədər asandır. Ancaq hər bir səviyyədən sonra reklamlar bir qədər həddindən artıqdır. Başa düşürəm, pulsuz oyun üçün əsas gəlir mənbəyi budur. Amma oynadığım hər səviyyədən sonra keçilməz olanı izləməli olsam, tətbiqinizi siləcəyəm. Bunun kimi sadə
Harikareklamlarda gördüm