Post by apaddonilkont on Feb 18, 2022 17:59:51 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Annelids: Online battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Annelids: Online battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz noktaları kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Annelids: Online battle 2022 version ▞▞▞
Çok ama çok güzel bir ben şu anda oyunu biriyim misyon'ları bitirdim tavsiye ederim
Mini milis ve solucanların iyi bir birleşimi. Çok bağımlılık yapan bir oyun. Zevkinizi 3d battle royale'den değiştirmek istiyorsanız denemelisiniz.
Ölen solucanların yağma kutusunu eklersiniz
Bluetooth ile seçenek çok iyi
Sorun değil, oyun eğlenceli, 1 sorun dışında. adınızdaki bir şeyi silmeye çalışırken cep telefonundaki geri al düğmesi çalışmıyor
Jigsaw Puzzles - puzzle games Пъзели nqx
Bu oyun harika, yani çevrimiçi yani WiFi veya Veri kullanmak istemiyorsak Bluetooth üzerinden bağlanabiliyoruz, bu yüzden iyi bir oyun
Arkadaşlarımızla bir kod paylaşarak oynayabilmemiz için oyunu güncellemeli ve multiplayer'da özel bir mod eklemelisiniz bence.. Diğer her şey güzel.. lütfen yeni seviyeler ekleyin..🤘
Büşra yenilikler var
Oyun güzel ama șka silahlara getirirseniz oyun müzissi ve günceleme oyunkejdhdusis jjejsisisisuhssusiisjsjsusususiisisusjsuisisusjssiisusjsis8sisjsu8sishshsusususjsusuisisisjsu8sishshsusususjsusuisisisjeusisisisjjejsisisisusjssisisjsisijsijsisjsijsijsijsijsijsijsisjsijsisjsijsisjsijsisjsijsis
Beş yaşındaki oğlum bu oyunu çok seviyor. AMA, bu oyun onun 3,95 dolarını çaldı. Kalbi kırık. Silah yükseltmesini satın almak için kredi kartımızı kullandık ve hiçbir şey alamadık. DİKKAT.
bu iyi bir oyun AMA SORUN VAR VE BENİ ÇIKARIYOR 2 ilk sorunum, ateş ettiğimde silahlarımı değiştirmek ikinci sorun, onlara yakın çekim yaptığımda uçuyor, lütfen hepsini düzeltin
Çok güzel bir oyun ama bir sorun var silahta Dondurucu ışın ve Lazer silahı yok. Bu yüzden silahı Dondurucu ışın ve Lazer'de tut
İyi bir oyun sadece banner reklamları kaldırın lütfen
Bu oyunu çok seviyorum. Bu oyun süper se bhi acha yala oyunu hai. Bu oyunu çok çok seviyorum.
Telefonuma yükleyemiyorum yerim var ama yine de yapamıyorum
Oyunu çok seviyorum, çok iyi yapılmış ve lütfen daha fazla silah ve harita ekleyin ve solucanları maliyetlendirebilmemiz için şapka ekleyin
Ben de çok seviyorum
Annelids: Online battle Δράση ijtq
Mini milisleri kopyalamak istiyorlar ama bunu çok kötü kontrollerle solucan milisleri haline getirdiler
Güzel oyun sadece 1 sorun bu oyunun kontrolü iyi değil Ama bu oyun güzel
Annelids: Online battle پرتحرک kbc
Çok bağımlılık yapar, 3. bölüm yapmak gibi daha fazla görev yapın.
Annelids: Online battle Action ohtf
Hicbirsey anlamadim tavsiye etmem uzulursunuz( tahminmce sizde anlamazsınız) !!!
Güzelmiş ama canın gitmek se iyidir
2u
Muhtemelen 5 yıldız veririm ama joystick sağda ve kontrolün konumunu düzeltemiyorum lütfen bunu düzeltin
Güzel bir oyun ama zamanında nyan tco, lazer silahı, nükleer bomba vb. alamıyoruz.
Oyun zaten düzgün yüklenmiyor
Bu oyun çok bağımlılık yapıyor ama bazen telefonumun gecikmesine neden olan reklamlar oluyordu
oyun çok güzel
Annelids: Online battle Akcijske igre vajx
Çok katmanlı modda çok fazla gecikme ve aksaklık. İnternet bağlantısı olmadığından eminim. Bunun dışında oyunu seviyorum.
93 dekalıyo devam etmiyo bunu iyizseniz 0 yıldız veririm
bomba
Bu strateji oyununu beğendim! , online oynayabilir, offline oynayabilir, gerçekten çok zevkli. Ve umarım bu oyunun yakında daha fazla silahı ve yeri olur 😆😆😍