Post by apaddonilkont on Feb 18, 2022 18:02:59 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
reklamy są za dużo. praktycznie po każdym poziomie. Nie mogę ich nawet anulować. Muszę poczekać, aż to się skończy
Nie podobało mi się, że proszę o zwrot pieniędzy, przepraszam, że ciągle się gliching
Jest to gra robotów, która pokazuje
Myślę, że zamiast tego byłbym zwykłym tekstem. Kolumna
Grałem w to przez lata, jedyny raz, kiedy wydałeś pieniądze, to jeśli chcesz pozbyć się reklam, ale reklamy są dyskretne. Wciąż jedna z moich ulubionych gier
Mnóstwo zabawy, niezbyt skomplikowane, ale też niezbyt łatwe. Uwielbiam tę grę. Aha, i nie musisz wydawać żadnych pieniędzy, aby grać i dobrze się bawić.
To bardzo głupia gra. to najgorsza gra, jaką kiedykolwiek widziałem 🤨🤨🤨. Żadne ciało nie gra w tę grę
To jest dobre dla mnie
Nigdy wcześniej nie próbowałem tej gry... I wysłali mnie, żebym ją oceniła😑 Co do KURWA...
😍Ta gra jest tak dobra i lepsza, nie wymaga Wi-Fi. 🤩 Ale zastanawiam się, dlaczego jeszcze nie stworzyli motywu świątecznego? Z tą samą koncepcją, ale tym razem z Boże Narodzenie, dziękczynienie i dania walentynkowe tym razem. Świetny pomysł na wakacje. Chętnie bym to odtwarzał w kółko, tak jak to robię. Do błyskotliwych umysłów tej gry, zarówno pierwszej, jak i drugiej, jeśli to czytasz, proszę rozważ mój pomysł i zrób jeden. To moje świąteczne życzenie.
PONIEWAŻ GRA JEST ZAINTERESOWANA
O Twojej przeciętnej aplikacji do budowania żywności. Lubię to wystarczająco dobrze, z wyjątkiem jednej poważnej irytacji - są chwile, kiedy dosłownie nie daje ci tego, czego potrzebujesz na przenośniku, aby przygotować żądane jedzenie. Więc marnujesz czas na szukanie czegoś, czego nawet nie ma. Zdaję sobie sprawę, że w przemyśle spożywczym jest to bardzo realistyczne, ale gram dla zabawy – żeby się nie denerwować.
Nie można otworzyć
Fajna gra, jednak zbyt wiele dodaje.
Zła gra . Nigdy go nie pobieraj.
Zaszedłem naprawdę daleko w grze i wszystko szło świetnie, a potem nagle otworzyłem grę, która wykasowała wszystkie moje dane i zaczęła mnie od nowa!!!!
Ta gra jest najgorsza, nie próbuj tego
Ta aplikacja była bardzo dobra
Podobała mi się cała historia pierwszego ORAZ drugiego. Pokonałem obie gry po 4 razy! to niesamowita gra i zdecydowanie polecam. Z tym też nie miałem problemów! Opóźniało się to od czasu do czasu, ale to naprawdę nie był problem! Dziękuję twórcom sklepu z burgerami i PROSZĘ zrób trzeci!!!
Uwielbiam burger shop 2, ponieważ nasi klienci są niesamowici charrr HAHAHHAHA ALE JA dam 3 gwiazdki w rozgrywce 1 gwiazdkę za grafikę 2 gwiazdki za sterowanie dam więcej gwiazdek, jeśli będę zadowolony z tej gry
Gembell
Uwielbiam tę grę bez reklam.
Proszę, czy możesz zwrócić moje pieniądze, ponieważ moje dziecko przypadkowo kliknęło reklamy usuwania 100 pesos
szczerze mówiąc, dorastałem grając w tę grę, a teraz zobaczyłem, że ta gra jest nadal dostępna i znacznie się poprawiła (na podstawie informacji, które przeczytałem), więc próbowałem ją zainstalować ponownie i nadal mogę pamiętam, jak podobała mi się ta gra, kiedy byłem dzieckiem. chcę bardzo podziękować twórcom tej aplikacji. mam nadzieję, że ta gra wybuchnie więcej i nie mam wątpliwości, że wiele osób ją zainstalowało :> (przepraszam, że jestem trochę emocjonalny)
Burger Shop 2 Casual xkpf
To takie trudne i bardzo dobre! Dobra robota chłopaki
Candy Fever Vabaajamängud trj
Ta gra jest fajna! To było trudne i lubię to! Bardzo ciężko, ale nie przeszkadza mi to, jeśli ktoś mówi, że to trudna gra, po prostu nie posiada umiejętności Edytuj 2022: Nie ma żadnych usterek ani błędów. Gra jest świetna, poziom się nie powtarza, różni klienci i dużo menu! Jak powiedziałem, jest to dość trudne, gdy gra się w nią przez miesiąc lub dwa. Naprawdę polecam wypróbować tę grę, jeśli nie jesteś zainteresowany, w porządku, ludzie urodzili się inni. Tak trzymaj, GoBit Games! Fajnie!
Ta gra jest taka nudna
Najlepsza gra .. Ta gra jest łatwa do grania, szczególnie dla dzieci
Jedna z moich ulubionych gier wszech czasów! Wszystko, od zwariowanej fabuły, przez muzykę, po różne tryby, ta gra to świat sam w sobie! Widzę, że twórcy włożyli w tę grę mnóstwo wysiłku. Dziękuję Ci za to
Burger Shop 2 Santai byv
Świetna gra, po prostu musi mieć dużo więcej poziomów. Pokonałem grę na wszystkich poziomach. Bardzo przyjemne. Zagra ponownie, jeśli w trybie fabularnym nie będzie nigdy niekończących się poziomów.
To takie niesamowite
Kiedy zrobicie kolejną grę? Uwielbiałem burger shop, to jedna z tych gier, które zostały wyjątkowo dobrze wykonane i wystylizowane. Nie mogę się doczekać kolejnego projektu od Was:)
Po prostu nie w moim typie gry.
Tak ogólnie to nieźle..
Uwielbiam tę grę, była niesamowita
Witam ponownie, przepraszam, nie otrzymałem jeszcze tej wiadomości, ponieważ na razie pracuję jako biuro, ale skontaktuję się, gdy będziesz miał więcej informacji do swoich danych, gdy tylko wypełnię formularz dla twojego biura, ale skontaktuję się kiedy masz więcej informacji do swoich danych, gdy tylko skończę do końca, co dzieje się w Twojej okolicy, aby sprawdzić i dostać się do Ciebie w ciągu kilku TYGODNI LUB JEŚLI ISTNIEJĄ INNE MOŻLIWOŚCI, KTÓRE MOGĘ potrzebować lub potrzebować wniosek o pożyczkę
To niesamowite, sposób w jaki reklamuje się burger (ten baner, na którym jeździ „proszę użyj bota”), jest całkiem uroczy i zabawny. Świetna gra. Odinstalowałem go tylko dlatego, że potrzebował jakiejś odmiany... po kilku tygodniach zrobił się nudny.
To niesamowite! Bardzo podoba mi się ta gra i mam nadzieję, że jest część 3 tej gry
Uwielbiałem tę grę, ale granie powoli stawało się niemożliwe. Podczas gry otworzy się ekran menu. W miarę postępów poziomów zdarzało się to coraz częściej, aż nie mogłem podnieść przedmiotu i dać go klientowi bez pojawiania się ekranu trzy lub cztery razy. Jestem bardzo rozczarowany. To jedyna gra, którą bym kupił.
Tak bardzo kocham tę grę!!!♥
Burger Shop 2 Thông thường icbw
Zbyt wiele przedmiotów na talerze uniemożliwia grę na telefonie
cieszę się, ale reklama jest za długa n za dużo
Naprawdę fajna dziczyzna i przepyszne dania są tam?
Uwielbiam tę grę, ale nie rozumiem, co dzieje się z dochodami.