(Android/iOS) Dance Clash: Ballet vs Hip Hop хакирање неограничених драгуља
Feb 18, 2022 18:21:22 GMT -7
Post by apaddonilkont on Feb 18, 2022 18:21:22 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање неограничених драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
Ово се ектра
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Įprastos temos ije
Веома глупа игра 😫😬. Увек максимални број ствари које су закључане и кад год желим да их учитам враћам више података. молимо вас да решите овај проблем. чак и желим да дам 1🌟, али ок. дао сам 2🌟 уместо 1🌟. Али девловерс морају то побољшати
Уживам у овој игри. Свиђа ми се што вам то чува ниво у оба тима. Такође волим што можете да мењате тимове. Соундтрацк је добар, графика је у реду, а игра је одлична. Наставите да правите кокос игре.
Све супер
супер
ова игра је невероватна да сам ја било ко други би то могао да опишем. Опишем невероватно. . Каријера
Ово хе за мене нсјбоља игрица после,,клес роел".Само да се не збуните ја Сам женско Само сфо је ово Атари телефилм мог тате па ми фа је фаис .
Ова игра је одлична! Мој фаворит је Хип Хоп, али волим и баллеи. Браво ЦоЦо&ТубТаил!
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Hygge qktp
Отворите доктора и спа или ћу деинсталирати ову игру како треба и не учитава се брзо
Добра је и да михаила гачић да ли се ти школујеш. Немозе да се казе предобра за него на пр добра,одлицна супер... нецу коментарисати игрица је одлицна. Поздрав свима😘😊😉
Мени се ова игрица свиђа зато што има балет и хип хоп
Ово ми се јако свиђа, вероватно су најконкурентнији плесови на свету и забавно је стварати карактер и само се такмичити. Предлажем људима да је играју.
Супер је а ја трениеам хип хоп па ми је још забавније кад играм и обозавам хип хоперке али увјек победе балерине сто ме нервира али је сасвим ок!!! И молим вас отворите болницуууу...и то је то ја немам ста висе да каз пре пре добра ако мене питате!!!
Да..то је добра апликација..али скоро све добре хаљине,ципеле итд су закључане..!!! иначе није лоше...
Занимљиво, али превише огласа
Дао сам две звездице зашто је бања закључана, молим вас, откључајте бању. Могу да дам 5 звездица ако је њена одећа одлична и бања је откључана
Волим ову игру. Свеукупно је невероватна игра. Постоји само једна ствар која ме ЗАИСТА мучи. Дакле, када си у балетском тиму и учествујеш у такмичењу, ЈА УВЕК ДОБИЈАМ 0 ПОЕНА СНАГА! Без обзира шта радим. Мислим да људи не схватају колико снаге улази у балет. Овде сам само да истакнем да треба да покушате да бар дате више снаге балету. Али иначе је веома добра игра! Добар посао на изради. 👌👍
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Casual games ydm
Игрица је супер,али је проблем што заузима много простора у телефону,неко не може да се инсталира......али је игрица овако одлична......Браво......
Мрзим то да признам, али ова игра је срање и мислим много, не желим да будем непристојан и све, али зашто је све што вам треба закључано. Видео сам рецензије других људи о овој игрици и лоша је, ионако је само губљење података, молим вас покушајте да побољшате ову игру. Ја чак ни не разумем како се то свиђа мојој браћи и сестрама ионако покушајте да је побољшате🙂🙂🙂🤩
Лепа игра. Али у борби морам силовито да плешем противник. И треба превише времена за плес мог противника. Додајте тамо систем прескакања. Онда не морам да плешем и губим време. Ако додате систем прескакања, могу да прескочим свој плес. И тада моје време неће бити изгубљено.
игрица је фантастична☺☺☺
Ова игра је сјајна! поред разочарења што је много ствари закључано, још увек је сјајно. Држите се!
Добро је, али после сваког окрета долази реклама, заиста нисам импресиониран вашом игром
Лепа игра, волим графику и звукове, али скоро све је закључано као хаљине, плесни покрети, спа, клиника и тако даље, али ми се и даље свиђа игра.
то је игра која може да вас покаже да играте и они су заиста забавни, ја такође играм те плесове и радим још 6, али ово вам само даје инспирацију да изаберете шта год желите и одећу и све и можете да играте и ако' плаши се само се претварај у игри да ти плешеш, зато дајеш овој ствари да играш Цласх балет вс. хип хоп пет звездица јер је то као једна од најбољих игара на свету
Веома је лепа игрица, баш ми се свидела..😍, графика је веома лепа, али у делу косе после шишања, шампон се уопште не скида, али је јако лепа, па овој игрици дајем 4 звездице
ова игрица је глупааааа!
💖💖💓💓💟💟💝💝💜💜💙💙💚💚🐩🐩💖💖💗💗💎💎💍💍💄💄👑👑🐈🐈🐱🐱🐕🐕🐅🐅🐆🐆🐴🐴🐎🐎🐁🐁🐀🐀🐰🐰🐇🐇 🐣🐰
Maps for Minecraft PE Orodja dbz
Некако забавно, али има доста реклама иддд Зашто је једноставно не учините бесплатном-_- мислим на ствари и да то учините бесплатним ово је само нормална игра и уопште није толико популарна ако се превише извињавам
Игра је цоол Само закљуцан је спа и доктор
Свиђа ми се игра али зашто морамо да плаћамо ствари и било би лепо да могу да мењам страну с времена на време и нове ствари су такође добре😁😃
Цреативе Фунни Фиве старс!!!