Post by apaddonilkont on Feb 18, 2022 18:33:18 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bob\u0027s World - Jungle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bob\u0027s World - Jungle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Bob\u0027s World - Jungle Adventure 2022 version ▞▞▞
Jestem na poziomie 161 i minął ponad miesiąc na ekranie, na którym jest napisane, że poziom nadejdzie za kilka dni, ale tak się nie dzieje, zaktualizowana aplikacja również, ale bezużyteczna, próbowałem również skontaktować się z programistą, ale prosi tylko o 5 gwiazdek g jak możemy dać mu pięć gwiazdek, gdy jest problem, teraz go odinstaluję
Fajna graka nie do umysłu ale ile jeden minus w 2 minusy bo da się w obsłudze nie makać, ummie tym ska ć grę kto chce może dać 5 ale ja dałam czy dobrze nie nie nie nie mogę tak grać być głupia ale jest głupia nie jest dla na gra nie jest dla umysłu ale jest fajna ale naprawdę ja musiam dać Czy wy lubicie na się nie bój się dać na zdjęciu No bo spać nie ma ale mo
Bill Cable – Wikipedia, wolna encyklopedia
Po reklamie nie da się przejść poziomu 63
Ogolnie gra spoko ale postac okropnie się porusza serio
Co jest nie tak na poziomie 29. Mario nie jest w stanie przeskoczyć jednego tunelu nawet z mocami. Wysokość jest wysoka, a czas się marnuje. Nie jestem w stanie przekroczyć 29. poziomu.
Kopia Mario z najgorszą grafiką. Łatwa gra 2, ale nudna. Myślę, że jest tu oszustwo lol
To jest w 100% kopia Super Mario Stworzyli postacie dokładnie takie same, z wyjątkiem gwiazdy na kapeluszu Również ma ten sam cel, po prostu biegasz po wanabe koompas i docierasz do zamku Jeśli spojrzysz na to zgodziłbyś się Również ilość dodatków... mój Boże Jezu Chryste jest ich dużo Tak czy inaczej NIE POBIERAJ!!!
. P. V roku
Źle doświadczony potrzebujemy starego projektu graficznego stare mario jak doświadczenia z dzieciństwa chcemy żyć przeszłością w mario
W obu grach Super Bob's Worlds fajnie się gra, to po prostu zbyt wiele reklam w obu, zaczynając od początku i na końcu każdej gry.
Można ulepszyć. Byłoby lepiej, gdybyśmy mogli mieć taką samą rozgrywkę, jak w legendarnej grze Mario.
Fajna gierka polecam
Za dużo reklam 😥
Na poziomie 127 jest błąd i nie można przeskoczyć dalej
Tyle reklam ...... opcje sterowania muszą zostać uaktualnione do ekranu dotykowego zamiast strzałek .... które ograniczają palce do dokładnego trafienia w strzałki .....
To świetna gra i wiem, że potrzebujesz reklam, aby była to darmowa gra, ale jest zbyt wiele reklam. To sprawia, że to wrażenia z gry nie są tak dobre. Nie mam nic przeciwko reklamom, ale w tak wielu grach jest po prostu nie do zniesienia. Odinstalowywanie. Przepraszam!
Mario Ripp wyłączony
Super Bob's World: Jungle Adventure- Free Run Game 1.235. OneSoft Studio. 06/19/2021. PK XD.
Kocham tę gre. Nie jestem graczem, więc jest mi to wystarczająco trudne. Dobry sposób na odwrócenie uwagi na kilka minut.
Przygodowe Apk Bezpłatne pobieranie for Android - ApkMeet
Poziom 127 od 100 metrów jest nie do widoku brak brakuje zestawu do przeskoczenia. Od stu metrów jest tylko woda i za duże odstępy żeby doskoczyć. Powinna być aktualizacja która do naprawi
Mógłbym dać do 5 gwiazdek, ale w tej grze dotarłem do poziomu 16, gdzie gra nie może już być kontynuowana.. Byłem sfrustrowany. Czas się nie zatrzymuje, aby dostać się na poziom 17 i więcej.. proszę popracuj nad tym lub po prostu będę musiał ponownie odinstalować
Graj Teraz
Bob's World - Jogo de Corrida Aventura scb
To fajna gra i lubię, bo kiedy się nudzi, więc gram w tę grę, ale nie podoba mi się, że musimy oceniać, więc muszę to zrobić z powrotem 🔙 więc proszę zmień rzecz ....
Super Bob's World: Jungle Adventure- Free Run Game
Bob's World ...
Na początku bardzo podobała mi się ta gra, dopóki nie dotarłem do poziomu 80, zdałem ją dwa razy, ale nie pozwoli mi przejść na wyższy poziom
Fajna gra, ale co pół minuty reklama.
बॉब की दुनिया - चल रहा खेल एडवेंचर skq
pobierz najnowszą wersję LifeAfter
Sprawdź swój etap nr 96.... wydaje mi się, że jest jakaś pomyłka, nie ma opcji pójścia dalej w barierce startowej.
Tagi – GamesFanatic.pl
Tylko dodaje
To świetna gra, z wyjątkiem tego, że mógłbym ocenić ją na 5, ja oceniłem ją na 4, ponieważ po każdej grze jest dodatek. Dość frustrujące, proszę zmniejszyć liczbę reklam.😕 W przeciwnym razie NAJLEPSZA GRA EEVVVEERR😘🤩
City Pilot Flight: Plane Games ব্যাজ sscj
Super gra polecam więcej takich i leweli więcej będzie super
Najbardziej irytującą częścią są ślimaki. Nie możemy ich strącić w dziurę. Poza tym całkiem przyzwoita gra.
Bob's World - Game Petualangan Cabaran uqoi
Do niedawna było fajnie. Teraz w środku rundy, czasami w połowie skoku, przechodzi do reklamy. Rozumiem cel reklam. Robię. Ale nie wchodź w środek rundy. To naprawdę skarpetki. Tbh chyba że naprawisz to nie będę się bawił.
... British Virgin Islands, Yemen, Zambia, Zimbabwe. Pianinko - plansze z nutkami. ios ... PAW Patrol: Adventure Bay! Games · Jungle Adventure - Bob's world.
Dodatki po każdym poziomie sprawiają, że jest to bardzo denerwujące i odbiera zabawę z gry.
Użyłem 2 LOVE w tej grze. Grałem przez wiele godzin. Nie jestem wielkim graczem, ale zawsze kochałem gry mario. Potem zabrali opcję ognistych kul tutaj po aktualizacji. Kiedyś miałeś nieograniczoną ilość po znalezieniu mikstury, chyba że zostałeś trafiony. Teraz jedynym sposobem, w jaki 2 cont 2 użyje em, jest użycie monet. Co to za byk? Hej, masz tę super moc, ale możesz użyć tylko 5 kul mocy, a potem się spieprzyć? Mam nadzieję, że nie wciśniesz przycisku dwa razy dla jednego faceta! Na serio? Odinstalowywanie.
Jungle Adventure Bob World is a super classic platform game that bring back memories of old school ... iPhone: Wymaga systemu iOS w wersji 7.0 lub nowszej.
Nie możesz nawet ukończyć poziomu bez przerwania reklamą, jeśli mógłbym dać te negatywne Gwiazdki, zdecydowanie bym to zrobił. Twoja gra może być naprawdę fajna, ponieważ jest dokładną kopią Super Mario, ale z wszystkimi dziwacznymi reklamami, które pojawiają się, gra jest absolutnie okropna, nie możesz nawet grać w nią dłużej niż minutę i byłeś bombardowany reklamami. Wstydź się, że stworzyłeś tę grę w ten sposób.
👍.
gra jest niesamowita, ale ma zbyt wiele reklam. Chciałbym zapytać, czy dostępna jest wersja bez reklam i w jakiej cenie. pl odpowiedz.
Hej onesoft, naprawdę podoba mi się wysiłek, jaki włożyliście w tę grę 🎮. Jedynym problemem jest to, że są jakieś reklamy, ale poza tym jestem w stanie zagrać w tę grę. Jeśli ktoś oceni to mniej niż 5 gwiazdek, zmień ocenę na 5 gwiazdek i powiedz coś dobrego o tej grze. Proszę dać Onesoft szansę.
Reklama, która mnie tu przywiodła, była nagraniem prawdziwej gry Mario. Grafika jest okropna, zamek jest rozmazany, a główny bohater jest zgnieciony i rozciągnięty podczas zbierania ulepszeń. Miałem możliwość obejrzenia reklamy, aby się ożywić i odmówiłem, ale kilka sekund później i tak dostałem reklamę? Nieprzyjemne i wyraźne zdzieranie z naprawdę dobrej gry. Odinstalowywanie.
Gra jest dobra. Podoba mi się. Ale utknąłem na poziomie 96... Nie ma możliwości kontynuowania... Brakuje niektórych cegieł... Proszę naprawić ten błąd.